Leseni paneli, dekorativne lamele 3D za stene, lesena pregradna stena, lesene lamele s hitro montažo.

Ponujamo kakovostne lesene stenske paneli iz Poljske in Nizozemske, primerne za DIY montažo.

Lamele so zagotovo ena najboljših idej za tiste, ki iščejo izviren slog. Izrazit, sodoben videz ni v nasprotju z domačim vzdušjem, ki ga dolgujete teksturi lesa, ki je lepo izpostavljena na vsaki od letev.

To je prava 3D dekoracija brez optične prevare. Vertikalne lesene letve ustvarjajo natančen in globok vzorec, ki se nanaša na tradicijo zaključne obdelave sten v lesu. Od klasičnega opaža do stenskih letev – ta vrsta dekorja poudari urejenost vsake notranjosti. Z njimi ne boste uredili le velike dvorane. Vertikalne letvice izgledajo odlično na delčku stene. Samo pritrdite jih na desko in tako ustvarite okrasno ploščo z navpičnim vzorcem edinstvene globine. Lamele, uporabljene kot del večjega dizajnerskega projekta, mu bodo dodale izvirnost, ki jo je mogoče prilagoditi različnim konceptom in stilom.

Zaradi geometrijskih oblik in globoke perspektive so odlična izbira v kateri koli minimalistični, avantgardni sobi. Zahvaljujoč teksturi lesa se lahko navpične letve pojavijo v klasični notranjosti in celo na stenah hiš, urejenih v rustikalnem slogu. Hrastove stenske letve so izviren okras v modernem stilu, ki bo stenam v vašem domu dodal edinstven značaj.